Toimistomme henkilökunnalla on vahva osaaminen ja vuosien kokemus yritys- ja ryhmämatkojen järjestelyistä koko Lapin alueelle.
Lapin kohdetietämyksemme ja ammattitaitomme ovat käytettävissänne matkan suunnitteluvaiheesta – toteutukseen.
Kerro meille toiveesi, olipa kyse asiakastilaisuudesta Lapissa, henkilökuntanne palkitsemismatkoista, perhematkoista taikka vaikkapa ystäväporukan yhteisestä matkasta.
Teemme juuri teidän ryhmällenne räätälöidyn ikimuistoisen matkan Lappiin.

Ryhmämatkat Lappiin

Kysy meiltä tarjous ryhmällesi, omien toiveidenne mukaisesti. Ryhmämatkat sisältävät majoituksen, maakuljetukset, illalliset sekä ohjelmapalvelut. Finnairin lennot hoituvat myös kauttamme.
Toimistomme sijaitsee Rovaniemellä Lapin pääkaupungissa, operoimme koko Lapin alueella. Paikallisten monivuotisten kumppaneidemme kanssa räätälöimme teille ainutkertaisen Lapin matkan. Kerro toiveistanne oheisella lomakkeella tai laita meiliä info@lappipro.com

  • Uniikki matka räätälöitynä toiveidenne mukaisesti
  • Ammattitaitoiset ja luotettavat tekijät
  • Suunnittelu ja toteutus jouhevaa
  • Minimi ryhmän koko on 10 Henkilöä lentopaketeissa, muutoin min. 6 aikuista
  • Matkatoimistot! Kysy meiltä tarjous asiakkaallenne

Pyydä tarjous

Lähde luontoon

Miksi et kokeilisi jotain uutta Lapin matkallasi, lumikenkäretkeä oppaan johdolla, moottorikelkkailua tai vaikka vauhdikasta huskyajelua talvisissa maisemissa.

 

Hotelleista huviloihin

Majoitus ei ole tarkoitettu vain akkujen lataamiseen, vaan kaikkien aistiesi hoitamiseen. Majoitusvaihtoehtomme tarjoavat kaikkea lumoavista hotellihuoneista tunnelmallisiin mökeihin ja huviloihin. Entäpä haluaisitko viettää yön lasi-iglussa revontulet hehkun alla?

Lapin Matkat

Voit valita valmiista matka paketeistamme, tai voimme räätälöidä teille oman matkapaketin vastaamaan ryhmänne kaikkia erityisiä toiveita ja tarpeita.