MAJOITUS

Tässä osiossa esittelemme uutuuksia ja erikoisuuksia eri majoituskohteista Lapissa, muutoin esimerkkejä eri majoitusvaihtoehdoista löydätte majoitus osiosta.

 

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme:

info@lappipro.com tai 016-365100

 
KYLPYLÄHOTELLI LEVITUNTURI
Uusi 3-kerroksinen hotellirakennus Ounas sijaitsee päärinteen vieressä.
Superior 2-hengen huoneet: Pinta-ala 29m2. Varustus: kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut, kuivauskaappi, silitysrauta - ja lauta, tallelokero, TV, PayTV, minibaari, vedenkeitin, langaton verkkoyhteys, huoneissa on oma parveke.

 
Juniorsviitit: Pinta-ala 44m2. Sviiteissä on erillinen makuuhuone, jossa kaksi vuodetta. Olo- ja makuuhuoneen välissä on liukuovi. Olohuoneen puolella on vuodesohva, josta saa lisävuoteet. Varustus: erillinen wc, kylpyhuone suihkulla ja sauna, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut, kuvauskaappi, silityslauta ja -rauta, tallelokero, TV, PayTV sekä makuuhuoneessa että -huoneessa, minibaari, vedenkeitin, langaton verkkoyhteys, huoneissa on oma parveke.

Elämyskylpylä: 17 sisä- ja ulko-allasta, 9 saunaa, Uudet ravintola- ja kahviotilat, David-Center Kuntokeskus, Liikuntasali: tennis, sulkapallo, kori- ja lentopallo, salibandy. Uudistettu kylpylän hoito-osasto Levi Spa Wellness, uusi 8-ratainen keilahalli Levi Spa Bowling kylpylän alakerrassa.

 
LEVI PANORAMA
Uusi hotelli valmistunut 2009 -vuoden lopulla, kokouskeskus Summitin viereen. Aivan upeat näkymät ympäröivään luontoon ja tuntureille sekä alas Levikeskukseen. Hotellissa on erinomaiset puitteet järjestää kokouksia ja esittelytilaisuuksia. Hotellille pääsee helposti Gondolihissillä alahissiasemalta. Huoneet 28m2 - Superior 33m2, Sviittejä.
Kokouksiin ja kongresseihin Hotelli Levi Panorama ja Levi Summit Kongressi- ja Luontokeskus tarjoavat loistavan yhdistelmän majoituskapasiteettia ja monipuolisia palveluja. Yhdyskäytävän ansiosta vieraiden siirtyminen hotellin ja Summit kokouskeskuksen välillä on helppoa.


LEVISPIRIT
Levi Spirit sijaitsee Taalovaarassa, tunturin rauhallisella puolella noin 9 km Levin keskustasta.
Sisältä jokainen huvila on yksilöllinen sekä pohjaratkaisultaan että sisustukseltaan. Kiveä, puuta ja lasia. Moderni design yhdistää parhaita luonnonmateriaaleja, ja ylellinen varustelu viimeistelee arvokkaat puitteet. Kysy lisätiedot toimistostamme.

 
LEVIN KLUBI
Levin Klubi sijaitsee aivan Levin koillisrinteen juurella ja 18-reikäisen, Suomen pohjoisimman golfkentän kupeessa. 4km Levin keskustasta.
Hotellilta pääsee vaivattomasti suoraan rinteeseen tai hiihtoladulle. Kesällä voi golfkentälle kävellä suoraan lomahuoneiston terassilta.
Alimmassa kerroksessa on 16 huoneistoa, joihin pääsee sisään suoraan omalta terassilta. Toisen kerroksen 16 huoneistoihin voi kulkea joko hissillä tai ulkoportaiden kautta. Huoneistot sijaitsevat käytävän molemmin puolin ja niissä on tilava parveke.
Ylimmän kerroksen 8 Penthouse - huoneistoa ovat kaksikerroksisia ja niissä on yläkerran pienemmän parvekkeen lisäksi lähes 30 neliön parveke, jolta avautuu hulppea näkymä Taalojärvelle ja tunturiin. Kaikissa Penthouse- huoneistoissa on takka. Kaikki huoneistot ovat täydellisesti varusteltuja ja kalustettuja.

 
UNNA & MÁNNU
Uudet korkeatasoiset huoneistot 2:ssa eri rakennuksessa Levin keskustassa. 24 viihtyisää, täysin varusteltua ja laadukkaasti sisustettua lomahuoneistoa yksiöstä tilavaan edustushuoneistoon. Korkeatasoinen varustus, isoimmissa huoneistoissa takka.
Esimerkki huoneistosta: 300 m² edustushuoneisto juhla- ja yrityskäyttöön. Huoneisto on erityisen sopiva yrityskäyttöön, joten siinä on mittavat neuvottelutilat videotykkeineen, mutta tilaa myös muuhun edustamiseen ja rentoutumiseen.
Kaikissa kolmessa makuuhuoneessa on oma kylpyhuone, ja tilavan saunaosaston porealtaasta avautuu näköala suoraan tuntureille. Saunaosaston yhteydessä tilava tv-/ oleskeluhuone takkoineen. Huoneiston yhteydessä on myös lähes 50 neliön yksiö poreammeineen henkilökuntaa varten. Edustushuoneistossa voidaan majoittaa 6+4 henkilöä, viereisessä yksiössä 2+4 henkilöä.

ROVANIEMI - LAPLAND HOTEL BEAR'S LODGE

 
Erämaahotelli lähellä kaupunkia, erinomainen paikka erilaisille kokouksille ja virkistäytymismatkoille.

Rovaniemeltä löytyy noin 30 min ajomatkan päässä Pohtimolampi Bear's Lodge hotelli ja Chalet kokonaisuus erämaalammen rannalla, upea paikka niin kesällä kuin talvellakin. Kysy lisää toimistostamme. Tutustu hotelliin ja chaleteihin majoitus osiossamme.

SAARISELKÄ

 
GIELAS HOTELLI
Tasokas uusi hotelli Saariselän sydämessä tutun Tunturihotellin pihapiirissä. Hotellissa on 77 kpl superior huonetta 30m2, 6kpl Junior- Svittiä ja yksi Gielas- Sviitti. Kaikissa huoneissa on Sauna, kylpyamme, kuivauskaappi, hiustenkuivain, satelliitti- ja Pay - TV, puhelin, kahvi- tee-kaakaosetti, vedenkeitin, minibaari, parveke ja internet yhteys. Yhteinen kuivaus- ja suksien huoltohuone. Uusi ravintola Kaltio joka toimii After- Ski paikkana ja A'la Carte ravintolana. Tunturihotellissa & Gielas rakennuksessa löytyy 8 kokoustilaa yhteensä 500 henkilölle.

Kauttamme myös huvilat ja piilopirtit katso linkistä: HUVILAT

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme:

info@lappipro.com tai 016-365100

 


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA