ROVANIEMI HUONEISTOT

Yksittäisille asiakkaillemme välitämme majoitusta ainoastaan lentopaketti varausten yhteydessä.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com 

 
OUNASVAARAN PIRTIT-CHALET HOTEL
Sijaitsevat hiihtokeskuksen kupeessa, noin 3 km kaupungista.
Monipuoliset majoitustilat paritalohuoneistoissa: 1 - 4 henkilöä; tuvassa kaksi vuodetta, makuuparvella kaksi lisävuodetta, minikeittiö, sauna, suihku, wc, tv, puhelin, Internet-yhteys.
2 - 6 henkilöä; kaksi makuuhuonetta, kaksi lisävuodetta makuuhuoneessa tai olohuoneessa, tupakeittiö, sauna, suihku, wc, tv, puhelin, Internet yhteys.
De Luxe Huoneistot Kolme kahden vuoteen makuuhuonetta sekä parvi kahdella lisävuoteella, tupakeittiö, alakerrassa wc, suihku ja sauna sekä yläkerrassa wc ja suihku, tv, puhelin, Internet- yhteys. Huoneistot ovat yhdistettävissä toisiinsa, huoneistot sopivat erinomaisesti pienten kokousten sekä saunailtojen ja illanviettojen pitopaikaksi. Sijaitsee upealla paikalla Kemijoen rantatörmällä.

 
Sviitit:
Jokaisessa sviitissä on oma tupakeittiö varusteineen, wc, suihku ja sauna, tv, puhelin, Internet-yhteys, suurimmassa, toisen kerroksen Aihki-sviitissä on 2 makuuhuonetta sekä tilava, takallinen oleskelutila, suitet tarjoavat erinomaiset puitteen pienten seurueiden kokouksiin, perhejuhliin, saunailtoihin ja muihin illanviettoihin. Sijaitsevat upealla paikalla Kemijoen rannassa.

 
LAPLAND HOTEL BEAR'S LODGE
Bear's Lodge Hotellin pihapiirissä lammen rannalla sijaitsevat tasokkaat Chalet huoneistot joita on 12 kpl. Huoneistoissa mm: oma sauna, takka, minikeittiö, erillinen makuuhuone, parvi, korkea olohuone. Superior-tason huoneistoissa on lisäksi mm. oma jacuzzi sekä parivuode.

  
LAPLAND HOTEL SKY HUONEISTOT
Ounasvaaran hiihtokeskusken ja urheiluopiston palveluiden välittömässä läheisyydessä olevat korkeatasoisesti varustellut 67 m² hirsirakenteiset lomahuoneistot.
Huoneistoissa on kaksi makuuhuonetta, keittiö, olohuone, parvi, kylpyhuone sekä sauna aina valmiilla kiukaalla. Oleskelutilassa on takka. Keittiössä on jää-pakastinkaappi, astianpesukone, uuni, mikro ja leivänpaahdin, kylpyhuoneessa pesukone ja hiustenkuivaaja, eteisessä kuivauskaappi.
Lisäksi huoneistoissa on tauluTV, radio-CD soitin, laajakaistayhteys sekä PlayStation2, jolla voit katsoa myös elokuvia. Makuupaikkoja on 6 henkilölle.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com tai 016-365100

 


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA