LUOSTO HOTELLIT

Yksittäisille asiakkaillemme välitämme majoitusta ainoastaan lentopaketti varausten yhteydessä.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com tai 016-365100

 
LAPLAND HOTEL LUOSTOTUNTURI
Hotelli Luostotunturi on yksityinen kylpylähotelli Luoston hiihtokeskuksessa. Hotellissa 2 - 4 hengen huoneita, suihku, wc, pay Tv, minibaari. Perhehuoneissa parvi. Hotellissa on myös suiteja.
Ametisti kylpylässä perinteiset saunat ja höyrysauna, monitoimiallas sekä ametistein vuorattu poreallas.
Hieronta, hoito- ja kuntosalipalvelut. Uusi Wellness Amethyst hoito keskus.

 
LAPLAND HOTEL LUOSTO KELOMAJAT
54 kodikasta kelomajaa, 5 hotellihuonetta, vuodepaikkoja yhteensä 220. Kelomajoissa oma sauna, minikeittiö; mikroaaltouuni, kahvinkeitin, jääkaappi, liesi, astiasto 6:lle hengelle, luonnonkivitakka, tv, puhelin, 2 pari-alasänkyä, 2 ylävuodetta (80 cm), vaatteiden kuivauskaappi, silitysrauta ja -lauta, suihku ja wc. Kelomajan koko n. 40 m².

2 kpl majoista varustettuna erillisillä makuuhuoneilla, joissa alasänkynä 120 cm leveä ja yläsänky 80 cm. Kelomajojen sijainti vastaanotosta n. 300 - 600 m, välitön läheisyys rinteisiin ja laduille ja Luoston muihin ydinpalveluihin. Pay-tv -elokuvakanava palvelu kaikissa majoissa. Majat aina hotellipalveluin; liinavaatteet, siivous, takkapuut sisältyen, sekä Scandic Buffet aamiainen katettuna keloravintolaan. Hotellihuoneissa suihku, wc, tv, pay-tv, vedenkeitin, jääkaappi. Hotellihuone kahdelle hengelle. Kaikki majoitustilat remontoitu; uudet minikeittiöt, lattiat, tekstiilit, vuodevaatteet, kylpyhuoneet ja saunat kelomajoissa ja uudet kylpyhuoneet sekä uusi sisustus kelohuoneissa.

 
SANTA'S HOTEL AURORA
Hotelli Aurora Chaletin teemana ovat revontulet. Tämä näkyy esimerkiksi ravintolasalin sisustuksessa sekä hotellissa toimivassa revontulihälytys - järjestelmässä.
Hotelli on pienen kokonsa ansiosta idyllinen ja tunnelmallinen ja sopii niin rentoutumiseen kuin vauhdikkaaseen aktiivilomailuun. 
Aurora Hotellin hotellihuoneet ovat tilavia 25 - 28 m² huoneita, jotka sijoittuvat kolmeen eri kerrokseen. Huoneissa on käytetty materiaalina puuta sekä lämpimiä värejä tunnelman luojana. Kaikissa huoneissa on oma sauna. Osassa kahden hengen huoneista on lisänä oma takka. Superior huoneet ovat hieman enemmän luxusta kaipaaville - huoneissa on oma makuutila ja olohuone.
UUTTA: LASI IGLUT

Santa's Hotels on rakentanut 10 aivan uudenlaista, ylellisesti varusteltua lasi-iglua Santa's Hotel Auroran yhteyteen Luostolle. Huoneet on otettu käyttöön helmikuussa 2015.

Santa's Hotelsin lasi-iglut on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön. Uudet lasikattoiset, arktiset näköalahuoneet tarjoavat aivan uudenlaisen mahdollisuuden kokea Lapin alati muuttuvan luonto tuomalla sen lähemmäksi kuin koskaan. Näissä huoneissa majoittuessasi ainutlaatuinen Luostotunturin maisema esittäytyy ikkunoiden ulkopuolella joka päivä uudella tavalla. Revontulet, yötön yö, ruskan väriloisto ja sydäntalven kaamos ovat lähelläsi ja voit kokea ne hotellihuoneen mukavuuksista nauttien.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com tai 016-365100

 


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA