LEVI HUONEISTOT

Yksittäisille asiakkaillemme välitämme majoitusta ainoastaan lentopaketti varausten yhteydessä.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com tai 016-365100

 
K5-HUONEISTOT
Huoneistot sijaitsevat keskeisellä ja rauhallisella paikalla K5 hotellin pihapiirissä. Levi keskuksessa, jossa kaikki palvelut ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. 7 - 14 hengen huoneistoja. Kaikissa huoneistoissa on Takka, TV, videot, osassa huoneistoja DVD, tietoliikenneyhteydet, sähkölämmitteinen sauna + pesutilat + pesuaineet, jääkaappi, pakastin, astian pesukone, sähköuuni + liesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, astiat, liinavaatteet + pyyhkeet, koneellinen vaatteiden kuivaus, pyykinpesukone.
Auton lämmityspisteitä 2 kpl / huoneisto. Osan huoneistoista voi yhdistää suuremmaksi kokonaisuudeksi.

 
UNNA & MÁNNU
Uudet korkeatasoiset huoneistot sijaitsevat 2:ssa eri rakennuksessa Levin keskustassa.
24 viihtyisää, täysin varusteltua ja laadukkaasti sisustettua lomahuoneistoa yksiöstä tilavaan edustushuoneistoon.
Varustus: Sauna, suihku, wc, olohuone, hyvin varusteltu keittonurkkaus, vaatteiden kuivatuskaappi, joissakin huoneistoissa oma takka.

HUOM! LTC- Tämä on myös yksi monista lentäen Lappiin kohteistamme, kysy lisää:

info@lappipro.com tai 016-365100

 
LEVIN KLUBI
Levin Klubi sijaitsee aivan Levin koillisrinteen juurella ja 18-reikäisen, Suomen pohjoisimman golfkentän kupeessa. 4 km Levin keskustasta.
Hotellilta pääsee vaivattomasti suoraan rinteeseen tai hiihtoladulle. Kesällä voi golfkentälle kävellä suoraan lomahuoneiston terassilta.
Alimmassa kerroksessa on 16 huoneistoa, joihin pääsee sisään suoraan omalta terassilta. Toisen kerroksen 16 huoneistoihin voi kulkea joko hissillä tai ulkoportaiden kautta. Huoneistot sijaitsevat käytävän molemmin puolin ja niissä on tilava parveke. Ylimmän kerroksen 8 Penthouse - huoneistoa ovat kaksikerroksisia ja niissä on yläkerran pienemmän parvekkeen lisäksi lähes 30 m² parveke, jolta avautuu hulppea näkymä Taalojärvelle ja tunturiin. Kaikissa Penthouse- huoneistoissa on takka. Kaikki huoneistot ovat täydellisesti varusteltuja ja kalustettuja.

 
ALPPITALOT
Sijaitsevat eturinteen juurella, Levin keskustassa. Erikokoisia majoitustiloja aina 1 - 2 hengen saunallisista huoneista 15 hengen huoneistoihin.
Huoneistoissa: mm Oleskelutila - avokeittiö, takka, erillinen wc, sähkösauna, pesuhuone.
Liesi/uuni, astianpesukone, astiasto ja ruoan valmistusvälineet, jääkaappi-pakastin, mikro, veden- ja kahvinkeitin, leivänpaahdin, cd-soitin, TV + DVD, vaatteiden kuivauskaappi, silitysvälineet, hiustenkuivaaja, koneellinen ilmastointi, takkapuut, auton lämmityspaikka. Yhteiset suksien huoltotilat.

VIP-huvilat, katso huvilat osio.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme:

info@lappipro.com tai 016-365100

 


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA