LEVI HOTELLIT

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com tai 016-365100

 

LEVI HOTEL SPA  - LENTOPAKETTI KOHTEEMME

Yksittäisille asiakkaillemme välitämme majoitusta ainoastaan lentopaketti varausten yhteydessä.

220 kpl 2 - 4 hengen huonetta 10 majoitusrakennuksessa saman pihan ympärillä

Levin sydämessä oleva palveluiltaan monipuolinen kylpylähotelli. Hotelli palvelee niin loma- kuin kokousmatkailijoitakin.
Kylpylähotelli Levitunturissa on yhteensä 125 perhehuonetta, 2 hengen huoneita sekä useita suiteja.
Kaikki huoneet ovat savuttomia ja peruskorjattuja ja niiden pinta-ala on 21 - 25 m², suite 40 - 60 m². 
Varustus huoneissa: wc, suihku, viileäkaappi, hiustenkuivaaja, vaatteidenkuivatuskaappi, silitysrauta ja - lauta, puhelin, radio, tv ( payTV ) ja tallelokero, ilmainen langaton nettiyhteys perhehuoneissa lisäksi mikro ja kahvinkeitin sekä makuualkovi. Sviiteissä on oma sauna

Uusi hotellirakennus Ounas Uusi 3-kerroksinen hotellirakennus Ounas sijaitsee aivan päärinteen vieressä, rinteen ja kylpylän liikuntasalisiiven välissä. Rakentamisessa ja sisustamisessa on panostettu laatuun ja viihtyisyyteen! Huoneista on mukava kävellä kylpytakki päällä sisäkäytävää pitkin kylpylän puolelle nauttimaan kylpylän tarjonnasta.
Superior 2-hengen huoneet
18 huonetta, joiden pinta-ala on 29 m². Sopivat yhdelle tai kahdelle hengelle
Varustus: kylpyhuone suihkulla, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut, kuivauskaappi, silitysrauta - ja lauta, tallelokero, TV, PayTV, minibaari, vedenkeitin, langaton verkkoyhteys, huoneissa on oma parveke.

 
Juniorsviitit
30 tyylikästä juniorsviittiä, joiden pinta-ala on 44 m². Sviiteissä on erillinen makuuhuone, jossa kaksi vuodetta. Olo- ja makuuhuoneen välissä on liukuovi. Olohuoneen puolella on vuodesohva, josta saa lisävuoteet. Varustus: erillinen wc, kylpyhuone suihkulla ja sauna, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut, kuvauskaappi, silityslauta ja - rauta, tallelokero, TV, PayTV sekä makuuhuoneessa että -huoneessa, minibaari, vedenkeitin, langaton verkkoyhteys, huoneissa on oma parveke.

KYLPYLÄN vesimaailmassa on 17 eri kokoista sisä- ja ulkoallasta, kolme on ulkoaltaita. 9 saunaa, vesiliukumäki, vesijuoksuallas ja rauhallista uintia ja uima-allasliikuntaa varten 20 metrin pitkä allas vesihierontapisteineen. 

 
SOKOS LEVI - LENTOPAKETTI KOHTEEMME
Sokos Hotel Levi on korkeatasoinen, nykyaikainen ja viihtyisä vapaa-ajan hotelli, joka täyttää myös kansainväliset vaatimukset. Hotellin 202 huonetta sijaitsevat kolmessa rakennuksessa. Kukin rakennus henkii väreiltään Lapin kesää, syksyistä ruskaa ja kaamoksen aikaa.
Saunaosastolla on kaksi saunaa sekä poreallas. Hotellissa on valoisa aamiais-/tilausravintola Kiisa sekä Coffee House kahvila/aulabaari. Savuttomat huoneet. Huoneet: Suihkulliset 173, Superior omalla saunalla 20, Sviittiä 9, kombihuoneita 17.

 
LAPLAND HOTEL SIRKANTÄHTI- LENTOPAKETTI KOHTEEMME
Lapland Hotel Sirkantähti monipuolisine majoitusvaihtoehtoineen sijaitsee ihanteellisella paikalla keskellä Levin tunturikylää. Kahden hengen huoneista osa sijaitsee päärakennuksessa ja osa saunallisista huoneista sijaitsee päärakennuksen pihapiirissä. Parvihuoneet: Saunallisissa parvihuoneissa on jyrkähköt tikkaat nukkumaparvelle jossa on kolme sänkyä. Kaikki huoneet sijaitsevat päärakennuksessa. Kaikissa huoneissa oma sauna sateliitti-tv, puhelin, minibaari, vedenkeitin, vaatteiden kuivauskaappi, autopaikoitus ja sähköpistokkeet osaan huoneista saa lisävuoteen.

 
LEVI PANORAMA HOTELLI
Hotelli sijaitsee Levitunturin päällä kokouskeskus Summitin vieressä. 
Hotellilta avautuu henkeä salpaava kaunis Lapin maisema. Aktiivi- ja perhematkailijaa palvelevat hotellin vieressä sijaitsevat laskettelurinteet. Nykyaikainen ja kansainvälisen vaatimustason täyttävä hotelli on ideaalinen kohde niin aktiiviselle perhematkailijalle, liikematkustajalle kuin kokousasiakkaillekin.
Huoneet 28 m², Superior 33 m², JR Sviitti 52,5 m², Standard Sviitti 41,5 m², De Luxe Sviitti 67,5 m².
Varustus: suihku, wc , hiustenkuivain, taulu-tv, vedenkeitin & kahvi & tee, minibaari, maksuton Internet-yhteys, osassa huoneista kuivauskaappi, Standard- ja De Luxe Sviiteissä makuuhuone.
Palvelut: Business Centre, jossa kaksi tietokonetta nettiyhteydellä ja tulostusmahdollisuus. Asiakkaiden käytössä veloituksetta. Suksien huolto–ja säilytystilat Itsepalvelupesula: pesutorni, silitysvälineet, kuivauskaapit Pelihuone Leikkitila Matkalaukkuvarasto ja Matkamuistomyymälä.

 
K5-HOTELLI
Hotelli K5 sijaitsee Levin keskustassa, tunnelmallinen 35 huoneen hotelli. Hotellin rakennukset muodostavat kylämäisen alueen, jonka keskellä on osin maan alle rakennettu Kammi ravintola. Huoneita 35 kpl, 2 ja 4 hengen huoneita. 4 hengen perhehuoneissa parvitila. Hotellissa on 2 sviittiä joissa erillinen makuuhuone ja olohuone. Huoneissa: 3ssa poreamme, muissa oma sauna. Tietoliikenneyhteydet (2Mb, DHCP), TV, Puhelin, DVD, Kuivauskaappi, Hiustenkuivain. Huoneiden koot 25 m² - 50 m².
Hotellissa myös itsepalvelupesula, hiihtovälineitä vapaasti käytettävissä. Viihtyisä A La Carte ravintola ja aulabaari. Pihapiirissä myös korkeatasoisia huoneistoja, lue lisää huoneistot osiosta.

  
HOTELLI HULLU PORO
Hotelli Hullu Poron laaja huonevalikoima (157 huonetta) tarjoaa tasokasta majoitusta jokaiseen makuun. Hotelli sijaitsee aivan Levin keskustassa, rinteiden ja latujen läheisyydessä.
Hotellissa on standard huoneita, saunallisia huoneita, perhehuoneita sekä sviittejä. Hotelli Hullu Porossa on kaksi saunaosastoa. Saunaosastoilla on kaksi saunaa yhteensä 20 hengelle ja yksi yhteinen allasosasto, jossa poreallas. Toisessa saunaosastossa allasosastolla on lisäksi avantoallas ja kaksi Aguatar-höyrykylpyä. 2 saunaa ja poreallas käytössä päivittäin.
Ravintolat: Hullu Poron monipuoliset ravintolat tarjoavat pohjoisen parhaita herkkuja ja kansainvälisiä makuja – uusia elämyksiä viikon jokaiselle päivälle.

 

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme:

info@lappipro.comtai 016-365100

 


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA