KYLPYLÄHOTELLIT LAPISSA

Yksittäisille asiakkaillemme välitämme majoitusta ainoastaan lentopaketti varausten yhteydessä.

Tule viettämään rentouttavaa kylpylälomaa Lapin kauniissa maisemissa.

Kysy lisätietoja: info@lappipro.com tai soita 016 365100

 
KYLPYLÄHOTELLI LEVITUNTURI
Levin sydämessä oleva palveluiltaan monipuolinen kylpylähotelli. Hotelli palvelee niin loma kuin kokousmatkailijoitakin.
Kylpylähotelli Levitunturissa on yhteensä 125 perhehuonetta, 2 hengen huoneita sekä useita suiteja. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja peruskorjattuja ja niiden pinta-ala on 21 - 25 m², suite 40 - 60 m².

 
Uusi hotellirakennus Ounas Uusi 3-kerroksinen hotellirakennus Ounas tulee aivan päärinteen vierelle, rinteen ja kylpylän liikuntasalisiiven väliin. Rakentamisessa ja sisustamisessa panostetaan laatuun ja viihtyisyyteen! Ja huoneista on mukava kävellä kylpytakki päällä sisäkäytävää pitkin kylpylän puolelle nauttimaan kylpylän tarjonnasta.
Superior 2-hengen huoneet
18 huonetta, joiden pinta-ala on 29 m². Sopivat yhdelle tai kahdelle hengelle.
Juniorsviitit
30 tyylikästä juniorsviittiä, joiden pinta-ala on 44 m². Sviiteissä on erillinen makuuhuone, jossa kaksi vuodetta. Olo- ja makuuhuoneen välissä on liukuovi. Olohuoneen puolella on vuodesohva, josta saa lisävuoteet.

 
LAPLAND HOTEL YLLÄS SAAGA
Ylläs Saaga-kylpylähotelli sijaitsee aivan laskettelurinteen vieressä Ylläksellä. Hotellista avautuu uskomaton tunturimaisema. Upeat loma- ja kokous mahdollisuudet Ylläksen mahtavissa maisemissa. Yhteensä 84 hotellihuonetta.
Kylpyläosastolla 2 saunaa, uima- ja poreallas ja useita vesihierontapisteitä. Wellness osastolla hierontaa, fysikaalisia hoitoja ja hemmotteluhoitoja.

 
KUUSAMON TROPIIKKI
Holiday Club Kuusamon Tropiikki on monipuolinen hemmottelukeidas Rukan ja Kuusamon välimaastossa, luonnonkauniin Petäjälammen rannalla. Hotellista on runsaasti tasokkaita majoitusvaihtoehtoja ravintola- ja kylpyläpalveluita.
Holiday Club Kuusamon Tropiikin hotellissa on 125 huonetta; Standard-huoneita on 60 ja tilavampia superior-huoneita 63. Sauna- ja allasosaston käyttö kuuluu hotellihuoneen hintaan.

 
HOLIDAY CLUB SAARISELKÄ
Holiday Club Saariselkä on Euroopan, ellei jopa koko maailman pohjoisin kylpylähotelli. Saariselän upea tunturiluonto tarjoaa lomailijalle ainutlaatuisia elämyksiä ja aktiviteetteja koko vuoden. Saariselkä on koko perheelle sopiva lomakohde. Allasosastolla voit nauttia porealtaasta, tehokkaasta vesihieronnasta tai kokeilla vahvaa vastavirtaa. Isossa altaassa voit myös kokeilla koneen tuottamilla aalloilla keinuttelua aina tasatunnein.
Hotellissa on 139 huonetta.

 
LAPLAND HOTEL LUOSTOTUNTURI
Hotelli Luostotunturi on yksityinen kylpylähotelli Luoston hiihtokeskuksessa. Hotellissa on 2 - 4 hengen huoneita ja suiteja. Perhehuoneissa on parvi. Ametisti kylpylässä perinteiset saunat ja höyrysauna, monitoimiallas sekä ametistein vuorattu poreallas.
Lisäksi hotellista löytyy hieronta, hoito- ja kuntosalipalvelut sekä uusi Wellness Amethyst hoito keskus.

 
HOTELLI JERIS
Hotelli Jeris on viihtyisä lomanviettopaikka Muoniossa, joka sijaitsee puhdasvetisen Jerisjärven rannalla, aivan Pallas-Yllästunturin kansallispuiston äärellä. Jeriksellä on mahtavat mahdollisuudet lomanviettoon puhtaassa luonnossa, läpi vuoden. Erilaisia aktiviteetteja on tarjolla yksittäisille asiakkaille, perheille sekä ryhmille. Jeriksellä on 40 lomamökkiä hotellin läheisyydessä. Jerisjärven rannassa oleva JerisSpa ja savusaunan pehmeät löylyt rentouttavat päivän jälkeen.
Hotellihuoneet: 27 huonetta.

Lisätiedot ja varaukset toimistostamme: info@lappipro.com tai soita 016-365100

 


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA