KYLPYLÄ HOTELLIT

Tässä välityksessämme olevia kylpylä hotelleita Lapissa ja muualla Suomessa.

 

Kysy lisätietoja: info@lappipro.com

LAPIN KYLPYLÄT

LEVI HOTELLI

SAAGA

KUUSAMON TROPIIKKI

HOLIDAY CLUB SAARISELKÄ

HOTELLI LUOSTOTUNTURI

KYLPYLÄT

IKAALISTEN KYLPYLÄ, Ikaalinen

Ikaalisten Kylpylä on ympärivuotinen Wellness-, viihde- ja vapaa-aikakeskus, joka tarjoaa unohtumattoman loman kaikille pienimmästä suurimpaan. Monipuoliset hyvinvointipalvelut, kuntoilu- ja ulkoilumahdollisuudet.
Päärakennus Maininki, kylpyläalueen monipuolinen päärakennus.
Huoneet: 55 viihtyisää hotellihuonetta, 110 vuodetta. Huonevarustus: minibaari, WC, suihku, TV, puhelin, parveke. Liikuntakeskus: keilaradat, kuntosali, liikuntastudio, Vesitropiikki/trooppinen allasosasto, tennis, tilaussauna Kamreeri, pub, kahviloita, leikkihuone sekä pysäköintihalli.

Hotelli Ikaalia, tasokas ja moderni huoneistohotelli.
Huoneet: 76 hotellihuonetta, joista osa tilavia perhehuoneistoja, 200 vuodetta. Hotellihuoneet ja aulatilat kunnostettu 2008. Huonevarustus: minibaari, WC, suihku,
TV, puhelin, parveke.

Hotelli Terme, viihtyisä asuntohotelli järven rannalla. Huoneet: 141 kodikasta apartementotyyppistä hotellihuonetta, 282 vuodetta, 8 näköalasviittiä, joissa oma sauna. Huonevarustus: pienoiskeittiö, jääkaappi, WC, suihku, TV, puhelin, parveke.

Trooppisen allasosaston lämmössä kesää kestää ympäri vuoden ilman ja veden lämpötilan ollessa aina +30 °C. Peräti 58-metrinen vauhtimäki tarjoaa turvallisia liukuja kaikenkokoisille vesipedoille. Altaita: mm. vastavirta-allas sekä talvellakin avoinna oleva lämmin ulkoallas geysireineen. Lukuisia porealtaita ja hierovi a vesipisteitä.

RANTASIPI IMATRAN VALTIONHOTELLI, Imatra

Imatran Valtionhotellin Linna- ja kylpyläkokonaisuus on monipuolisten yksilöllisten palvelujen kokous- ja lomakeidas. Toukokuussa 2009 avattiin uusi hemmottelukylpylä ja kylpylähotelliin 55 uutta hotellihuonetta. Huoneita yhteensä 137.
Huonevarustus: TV, radio, minibaari, maksullinen elokuvakanava.
Linnahotellissa kaikissa huoneissa vedenkeitin. Maksuton langallinen Hotel Highway laajakaistayhteys.

Superior+ huoneissa linnan puolella, minisviiteissä sekä sviiteissä on lisävarusteina:
3 erilaista tyynyä: soft, medium, tukeva. Vedenkeitinsetti: teepusseja, kahvia, kaakaota sekä keksejä, kylpytakki ja tossut sekä travel kit, silitysrauta ja -lauta

Allasosasto: Allasosastolla on uima-allas, 2 poreallasta, pienille lapsille sopiva allas sekä rentouttavia lämpöpetejä. Allasbaarissa voi nauttia virkistäviä juomia ja pientä purtavaa, avoinna kylpylän aukioloaikojen mukaisesti. 4 saunaa: Itämainensauna, laventelisauna ja höyrysauna jotka on naisille, sekä miehille. Linnasauna jonka yhteydessä tilava oleskelutila.
Infrapunasauna. ravintola ja baari.

KYLPYLÄHOTELLI RANTASIPI EDEN, Nokia

Kylpylähotelli Rantasipi Eden on koko perheen kesäinen paratiisi. Hotelli sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Nokialla. Hotelli on kokonaan savuton.
Huoneita yhteensä 204, huoneita saunalla 5, allergiahuoneita, invahuoneita.
Huonevarustus: TV, minibaari, maksullinen elokuvakanava, hiustenkuivain. Huoneissa vakiovarusteena kylpytakki. Maksuton langallinen Hotel Highway laajakaistayhteys

Superior-huoneissa lisäksi: 3 erilaista tyynyä: soft, medium, tukeva
Vedenkeitinsetti: teepusseja, kahvia, kaakaota sekä keksejä kylpytakki ja tossut sekä travel kit, silitysrauta- ja lauta

Kylpylässä vesipinta-alaa 800 m²: Porealtaita, kuumavesiallas, kylmävesiallas, virtaava joki, hierontapisteitä, aaltokone, erikokoisia liukumäkiä, 100 m pitkä rengasliukumäki, lasten allas 40m2, ulkoallas ja Eden Beach. Useita ravintoloita.

KYLPYLÄHOTELLI RANTASIPI AULANKO, Hämeenlinna

Rantasipi Aulanko on kulttuurihistoriallinen kylpylähotelli Aulangon luonnonpuistossa, golfkenttien äärellä. Täällä Sinua odottavat upea kylpylä, uusitut hotellihuoneet ja ajanmukaiset kokoustilat. Huoneita yhteensä 246, Huoneita kylpyammeella 150, Huoneita suihkulla 96, Savuttomia huoneita 219.
Huonevarustus: TV (9 kanavaa, Maksullinen elokuvakanava, hiustenkuivain,  osassa huoneista minibaari, huoneissa vakiovarusteena kylpytakki, maksuton langallinen Hotel Highway laajakaistayhteys, Superior-huoneissa lisäksi: 3 erilaista tyynyä: soft, medium, tukeva
Vedenkeitinsetti: teepusseja, kahvia, kaakaota sekä keksejä, Kylpytakki ja tossut sekä travel kit, silitysrauta ja -lauta.
Saunoja 7, saunakabinetteja 1, allasosastolla on 25 metriä pitkä kuntouintiallas, monitoimiallas porepenkkeineen ja vesihierontapisteineen, poreallas,lämminvesilaguuni,kylmävesialtaat,vesiliukumäki, ulkoallas sekä pienille lapsille sopiva allas.
Useita ravintoloita.  

KYLPYLÄHOTELLI RANTASIPI LAAJAVUORI, Jyväskylä
Hotelli Rantasipi Laajavuori liikunta-aktiviteettien äärellä Jyväskylän Laajavuoressa laajeni monipuoliseksi kokous- ja kylpyläkeitaaksi. Uudessa ja edustavassa kylpyläkerroksessa on erilaisia allas- ja vesielementtejä, monipuolinen saunamaailma, virkistäviä wellnes ja fitness- palveluita sekä 6 radan keilahalli. Hotelli on kokonaan savuton. Huoneita yhteensä 196

Huonevarustus: TV (12 kanavaa, radio, Minibaari, maksullinen elokuvakanava, hiustenkuivain,(minibaari vain osassa huoneita). Maksuton langallinen Hotel Highway laajakaistayhteys. Superior-huoneissa lisäksi: 3 erilaista tyynyä: soft, medium, tukeva.
Vedenkeitinsetti: teepusseja, kahvia, kaakaota sekä keksejä, kylpytakki ja tossut sekä travel kit silitysrauta ja -lauta.

Allasosasto:
800m2 allasosastolla on kuntouintiallas, lasten allas, kylmäallas, porealtaita, lämmin vesilaguuni, useita hierovia pisteitä sekä allasbaari. Miehille Korpisauna, Mökkisauna sekä Citysauna, naisille Ruususauna ja Kristallisauna. Lisäksi yksi yhteinen höyrysauna ja 1 tilaussauna. Useita ravintoloita.

KYLPYLÄHOTELLI RANTASIPI TROPICLANDIA, Vaasa
Merellinen viihdekylpylähotelli sijaitsee Wasalandian vieressä Vaasan Vaskiluodossa. Hotelli on kokonaan savuton. Huoneita yhteensä 184.
Huonevarustus: TV, Minibaari, maksullinen elokuvakanava, hiustenkuivain, maksuton langallinen Hotel Highway laajakaistayhteys.
Saatavana myös huoneita merinäköalalla! Sviiteissä lisäksi: Kylpytakki ja tossut sekä travel kit, silitysrauta ja -lauta, merinäköala.
Trooppinen allasosasto 1100 m²:Vesiliukumäet, lämmin ulkoallas, hoito-osasto. Useita ravintoloita.

 

 


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA