HELSINKI

Toimistostamme hotellivaraukset kaikkiin Restel ja Scandic ketjujen hotelleihin.

Tässä muutamia esimerkkejä Helsingin hotelleista, teemme myös matkapaketteja Lapista Helsinkiin.

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com 

 
HOTELLI CROWNE PLAZA
Crowne Plaza Helsinki hotellissa on 349 ilmastoitua, tyylikkäästi sisustettua ja modernia huonetta. 
Standard-tason lisäksi hotellissa on tarjolla Executive Club huoneita sekä ylimmässä kerroksessa Club-huoneluokka sviitteineen. 
Hotellin alakerrassa toimii Forever Health Club & Day Spa. 

 
HOLIDAY INN CITY CENTRE
Holiday Inn Helsinki City Centre on avattu huhtikuussa 2003 Helsingin keskeisimmälle paikalle aivan Rautatientorin viereen. Lähistöllä ovat kaikki kaupungin huomattavimmat ostoskeskukset ja tavaratalot, sekä tärkeimmät nähtävyydet.
Standard, Executive ja saunallisia huoneita. Huoneita yhteensä 174.

 
SCANDIC MARSKI
Helsingin keskustassa sijaitseva Scandic Marski -hotelli tarjoaa mahdollisuuden rentoutua keskellä kaupungin vilinää, olitpa Helsingissä lomailemassa tai liikematkalla.
Standard-huoneet, Superior-huoneet, Sviitit.

 
HOTELLI SEURAHUONE
Vuonna 1833 perustettu Hotelli Seurahuone Helsinki on Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut hotelli. Hotelli tarjoaa palvelujaan korkeaa laatua ja yksilöllisiä puitteita sekä historiaa arvostaville liikematkustajille että kaupunkilomailijoille.
Useita erilaisia huoneita:
Standard Double/Twin, Seurahuone Club,  Seurahuone Junior Suite.  

 
SCANDIC SIMONKENTTÄ
Hotelli sijaitsee Helsingin keskustassa, Kampin ostoskeskus, Kauppatori ja nykytaiteen museo Kiasma ovat muutaman minuutin kävelymatkan etäisyydellä hotellista. Standard, Superior ja Suite Huoneita 360.

 

RADISSON BLU PLAZA
Radisson Blu Plaza Hotelli sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Hotellissa on 302 täysin uudistettua, modernia ja klassista hotellihuonetta ja sviittiä historiallisessa 1917 rakennetussa rakennuksessa.

GLO HOTELLI KLUUVI

Moderni ylellinen täyden palvelun lifestyle-hotelli keskellä Helsingin keskustan business- ja ravintola-aluetta. Uudet modernit kokoustilat. GLO Hotel Kluuvin tilavien huoneiden design ja värimaailma luovat oman uniikin tunnelmansa. Huoneet sekä kaupunkisviitit mahdollistavat palveluineen täydellisen viihtymisen. GLOssa käsite ’hotellihuone’ saa uuden merkityksen, sillä jo ainoastaan huonevarusteluun on kiinnitetty erityistä huomiota. Yöpyminen GLOssa on enemmän kuin nukkumista – se on GLO kokemus

HOTEL KÄMP

Hotel Kämp henkii ajatonta eleganssia ja eurooppalaista glamouria. Helsingin ylellisimmän hotellin tilavissa huoneissa nautit vierailustasi, olit sitten työmatkalla tai vapaa-aikaa viettämässä. Hotelli Kämpissä on Premium-, Executive-huoneita ja Sviittejä

 

 

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com tai 016-365100  


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA