LUMI - JÄÄ 

Taatusti mieleenpainuva elämys, kokeile jotain erilaista. Lapissa löytyy useasta kohteesta Iglu- ja Lumihotelleja.

Tässä esimerkkejä erikoisista majoituskohteistamme ryhmille. 

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme: info@lappipro.com tai 016-365100

 
LEVI GOLDEN CROWN
Lasi-Iglut on katettu kokonaan lasilla, joten tähtitaivas, revontulet tai kesän yötön yö on koko ajan läsnä. Sähkölämmitteinen lasi on huurtumaton ja vedoton. Pitempäänkin asumiseen suunnitellut, näppärät 23-neliöiset iglut on varustettu minikeittiöllä ja kylpyhuoneella. Keskellä iglua sijaitsee moottoroitu sänky, josta tähtitaivaan tarkkailu käy lokoisasti! Igluissa on vuode 2 hengelle.
Kammit Ylellisesti sisustetut ja varustellut maakammit on rakennettu tunturinkupeeseen, osaksi tilavan olohuoneen suurista ikkunoista avautuvaa kaunista tunturimaisemaa. Kammissa majoitus 4 hengelle, lisäksi kaksi levitettävää vuodesohvaa eli vuodepaikkoja yhteensä 8. Kaikkiaan 123 neliön kammihuoneistot kätkevät sisälleen makuutilat – loisteliaan Kultasviitin ja lappilaisittain sisustetun Jätkän sviitin - sekä upean saunaosaston.

 
LAINIO LUMIKYLÄ
Lähes 200km Napapiiriltä pohjoiseen löytyy Lainion lumikylä – Snow Village. Henkeäsalpaavien jää- ja lumirakenteiden sisällä voit viettää yön lumihotellissa, illallistaa jääravintolassa tai diskoilla baarin puolella ja nauttia drinkeistä jotka tarjoillaan jäälasista. Tai voit vain ihastella jäätaidetta, jota löytyy kaikkialta. Snow Village sijaitsee Länsi-Lapissa, Ylläksen ja Levin välimaastossa lyhyen etäisyyden päässä Kittilän lentokentältä. Lumihotellista löytyy sekä kahden hengen huoneita, että taiteellisesti sisustettuja sviittejä. Lumihotellin yhteydessä on myös lämpöisiä tiloja jotka palvelevat hotellivieraita. Näistä tiloista löytyvät sauna, suihkut, saniteettitilat, iso takkahuone sekä kaksi lämmintä makuuhuonetta. Kahden hengen huoneessa nukut korkealuokkaisissa lämpömakuupusseissa pyöreänmuotoisessa igluhuoneessa. Huone on tehty kokonaan lumesta ja sänky on koristeltu jääkehikolla sekä yöpöydillä. Yöpyminen sisältää opastetun Snow Village – kierroksen, yöpymisohjeet, makuupussit sekä fleecestä valmistetut sisämakuupussit, suihku- ja wc-tilat sekä aamuherätyksen kuuman mehun kera, aamiaisen ja diplomin.

 
HOTELLI KAKSLAUTTANEN
Hotel Kakslauttanen sijaitsee Pohjois-Lapissa kansallispuiston kupeessa, majoitusta lasi-igluissa sekä kotoisissa hirsimajoissa.
Alueella myös ravintola sekä ohjelmapalveluita, uutuutena Jouluinen elämysmaailma.

 
ROVANIEMI ARCTIC SNOW HOTEL 
Arctic SnowHotel tarjoaa matkallasi eksoottisen mahdollisuuden yöpyä lumen sisässä kauniin ja rauhallisen lapin luonnon keskellä. Lumihotelli on nimensä mukaisesti rakennettu lumesta ja jäästä. Voit nukkua lämpimässä makuupussissa turvassa kylmältä ja pimeältä kaamokselta. Hotellin alueella on mahdollisuus saunoa tavallisen saunan lisäksi myös lumisaunan erikoisissa ja kosteissa löylyissä. 
Arctic SnowHotel tarjoaa sinulle yöpymispaketin, joka sisältää opastetun kierroksen Lumihotellissa, yöpymisohjeet, korkealaatuiset ja lämpimät makuupussit, ja niihin fleece-sisäpussit, suihku ja wc-mahdollisuudet, herätyksen huoneeseen kuuman juoman kera, aamiaisen ravintola Lumikartanossa sekä todistuksen yöpymisestä arktisissa olosuhteissa lumen ja jään sisässä.

 
KEMI LUMILINNA
Lumilinnan Hotellissa on erikokoisia huoneita, joissa voi yöpyä yksin, kaksin tai suuremmallakin ryhmällä. Hotellissa on 18 kahden/yhden hengen huonetta, kaksi viiden hengen ryhmähuonetta sekä hääsviitti. Lumi Hotellin huoneet on tehty kokonaan lumesta. Raikas, keskimäärin -5°C asteinen hengitysilma takaa makeat unet sängyssä, jossa yöpyjää pitää lämpimänä muhkea makuupussi. Lumi Hotellissa yöpyminen tarjoaa ikimuistoisen unielämyksen. Lumilinnan hotellissa yöpymiseen sisältyy lämpimässä Linna Tuvassa nautittava aamiainen. Aamiaisen jälkeen yöpyjille tarjoutuu mahdollisuus aamusaunaan läheisessä hotellissa.

 


Myyntipalvelu

Avoinna Ma-To 09:00 - 17:00 Pe 09:00-15:30
+358 (0)16 365 100
info@lappipro.com

Matkatoimisto Lappi Pro Oy

Rovaniemi

KUVI 18/09/MJMV IATA